Cine suntem?

Nu poti invata pe nimeni nimic. Poti doar ajuta oamenii sa se descopere.

Galileo Galilei

Epic Concept promoveaza creativitatea ca si un mod de exprimare intr-o lume liniara si neschimbatoare, o lume in care spiritul ludic pierde teren in favoarea practicului si rationalului, o lume in care imaginatia si creativitatea s-au ratacit undeva intre programul de la serviciu si problemele de acasa.

Epic Concept te incurajeaza sa te exprimi alaturi de alti oameni care au aceleasi pasiuni ca si tine. Consideram ca TIMPUL LIBER nu este apreciat la adevarata lui valoare! Timpul liber este gresit perceput si interpretat. De ce sa nu profitam de el ca sa ne dezvoltam, sa ne descoperim si de ce nu, sa ne reinventam?

De cate ori nu ne trezim suspinand ca am face si altceva, ca jobul ne ocupa prea mult timp, ca facem aceleasi lucruri cu prietenii? Ca ne-am saturat de TV? De cate ori nu visam cu ochii deschisi la activitati pe care nu le-am mai incercat pana acum?

Haideti sa facem ceva impreuna in privinta asta! Hadeti sa incercam sa devenim mai buni, mai deschisi, mai multumiti de noi si de timpul nostru liber!

Daca te-ai regasit in tot ce ai aflat pana acum despre noi, verifica lista noastra de ateliere sau contacteaza-ne direct.