Inscrie-te acum la ATELIERUL DE PICTURA Epic Concept!

 

Salutare si bine ai venit!

Cum ar fi sa te trezesti intr-o dimineata si sa descoperi ca te-ai simti mai implinit daca ai schimba ceva marunt la rutina ta de ani de zile. Cum ar fi viata ta daca de azi ai adauga o picatura de culoare, la propriu si la figurat, in monotonia de zi cu zi.

Cum te-ai simti daca ai fii o corabie care gaseste pe timp de furtuna, un port linistit in care se simte apreciata si inteleasa pentru ca a nimerit intr-un loc sigur, in care poate sa se refaca dupa furtunile drumului lung pe care l-a strabatut pana aici.

Ai acum ocazia sa te regasesti cu oamenii care traiesc cu pasiune pentru arta si pentru culoarea din viata lor.   Acum poti sa faci o schimbare in cenusiul zilelor si sa iti infloresti emotiile si viata prin…

ATELIERUL DE PICTURA EPICCONCEPT

O sa intalnesti un om deosebit – pe Vera – care te asteapta sa iti scoata la suprafata talentul care a ramas ascuns in tine. Imi amintesc de primul grup cu care ne-am intalnit si care a pornit chiar de la zero in arta desenului si picturii. Vera le-a explicat primele lucruri de baza si noi (eram si eu printre participanti) ne-am simtit incurajati si ne-am dat drumul la imaginatie.

Cele 5 module ale atelierului

Modulele pe care ti le oferim te trec, pas cu pas, de la nivelul de necunoscator la cel de amator cu experienta, care poate sa creeze singur un tablou, folosind toate regulile acestei arte minunate.

In modului 1 o sa inveti ce culori si ce umbre sa aplici in diferite compozitii. Vei invata cum o sa se schimbe esenta unei picturi in functie de tonalitatea culorilor alese de tine. O sa poti sa alegi cea mai buna culoare si nuanta pentru ca sa transmiti exact mesajul dorit de tine. Culorile spectrului solar, amestecuri cromatice, cele 7 contraste cromatice, acorduri cromatice, efectul spatial al culorilor; toate acestea vor avea aplicabilitate in compozitii plastice cu diferite subiecte.

La modulul 2 inveti punctul, linia, pata si rolul acestora in compozitia decorative, cum sa redai elemente din natura atat prin detalii cat si prin impresia puternica pe care o transmiti privitorului  prin elemente decorative repetitive. Poti sa faci ca un element desenat de tine sa fie in centrul atentiei unei picturi chiar daca e situat intr-o extremitate a foii de desen. Vei invata cum sa dirizezi atentia privitorului pe elementul dorit de tine.

Modulul 3 face trecerea de la simplu la complex. Deja acum esti in masura sa fixezi pe hartie acele elemente care fac unic chipul uman. Vei invata si vei lucra tu singur cu proportii si unghiuri care sa ilustreze trasaturile chipului uman. O sa inveti sa creezi impresie artistica folosind elementele prezentei umane in picturi si desene.

Modulul 4 inseamna pentru tine libertatea imaginatiei tale. Ai acum posibilitatea sa experimentezi liber de orice reguli si totusi supus armoniei culorilor si mesajului ce doresti sa il transmiti. O sa experimentezi imbinari artistice neconventionale folosind elemente de colaj, hartie colorata, reviste, ziare, sabloane, bureti, bete, sfoara si tot felul de unelte confectionate de tine si de ceilalti participanti.

La Modulul 5 te vei familiariza cu materialele si tehnicile picturii in ulei, Vera te va ajuta sa intelegi frumusetia acestei arte oferindu-ti repere importante din istoria picturii in ulei. Vei realiza picturi pe panza care vor fi ca o incununare a ceea ce ai studiat la modulele anterioare.

Durata fiecarui modul este de 4 sedinte, a cate 2 ore,  iar costul primelor 4 module este de 180 de Ron fiecare,  costul modulului 5 fiind de 200 Ron.

Daca doresti sa te inscri de la inceput la toate cele 5 module castigi o reducere de 80 de ron din taxa primului modul!

 

1 Comment

  1. Foarte tare

Leave a Reply