Impresii dupa degustare

Dragilor,

Ne-am bucurat ca ati participat la degustarea noastra de ateliere din Carturesti si ne-a facut o mare placere sa va cunoastem, iar pe unii dintre voi sa va revedem. Evenimentul ne-a incurajat sa credem ca astfel de actiuni sunt dorite si sunt, intr-adevar, uitle si ne abitioneaza sa mergem mai departe cu elan si 8imism. Vom incerca la urmatorul eveniment sa implicam si mai multa lume.

Seara de miercuri a fost una relaxanta plina de bucurie si de zambete, asa cum ne dorim sa se desfasoare atelierele noastre si in continuare.
Vrem sa le multimi celor de Carturesti, Ancai Pol in mod special, pentru suportivitatea de care au dat dovada in organizarea acestei actiuni, si speram ca pe viitor sa existe si alte colaborari de acest gen.

Prin bunavointa celor de la LivePanoramas si Evive, mai multe poze de eveniment gasiti aici: livepanorams.com & evive.ro

Vrem sa va reamintim ca termenul limita pentru inscrierea la ateliere este de 30 aprile. Data de incepere se stabileste de comun acord cu toata lumea. Mai multe informatii gasit la sectiunea Ateliere unde se afla si formularul de inscriere.

Va dorim numai bine si fiti 8imisti!

 

Leave a Reply