“Degustare” de ateliere de creatie

Miercuri, 21 aprilie in Carturesti (Iulius Mall, Timisoara) de la ora 19, are loc un eveniment inedit si anume degustarea de ateliere de creatie Epic Concept.

Baudelaire spunea ca “cine stie sa deguste un vin bun, stie sa soarba din el picaturi de geniu”. Incercand sa facem o analogie, noi spunem ca cine stie sa deguste un atelier bun, se inscrie la atelierele de creatie Epic Concept.
Pe principiul “nu decide ce cumperi pana nu ai gustat vinul” va invitam sa consultati lista noastra de ateliere si sa veniti la Carturesti sa le degustati.

Cu ce va puteti delecta la capitolul ateliere: pictura, fotografie, handmade, mediere culturala si creativitate literara.

Avantajele degustarii:

  • Veti lua contact direct cu mai multe variante de ateliere, si poteti sa alegi varianta cea mai buna pentru voi;
  • Veti primi cele mai bune sfaturi de la specialistii nostri;
  • Va veti face o idée si mai clara despre conceptul atelierelor, participand la un mini demo.

Pe partea de socializare, veti avea ocazia sa va delectati cu: Cristi Tzecu, Claudiu T. Ariesan, Dan Ungureanu si Veronica Borontea. Ei sunt specialistii nostri in degustare. Informatii despre ei gasiti vizitand pe site-ul nostru, www.epicconcept.ro, profilele lor.

Abordand o tema specifica, ei va vor oferi o mostra de atelier.

Astfel, Claudiu s-a gandit sa poarte miercuri cu voi o discutie despre Omul Antic si Omul Modern, urmarind prin atelierul de mediere culturala sa va deschida ochii spre interiorul vostru spiritual, dar si spre intelegerea adancita a artelor frumoase. Vera a decis sa va initieze in tainele figurii umane, folosind instrumente neconventionale in pictura, la Carturesti spatiu fiind insuficient, nu putem sa ne desfasuram cu uleiuri si acuarelele, asa ca va vom oferi ceva inedit. Cristi a ales ca tema portretul in fotografie (sa va aduceti aparatele foto), iar Dan va va arata cum sa faceti ramele foto pentru poze si nu numai.

Suna bine, este? Va asteptam, asadar, miercuri, pe 21 aprilie, de la orele 19:00, in incinta Carturesti din Iulius Mall Timisoara, sa aflati mai multe.

Spune-mi ce vin bei, cum si cu cine-l bei si eu îti voi spune cine esti. (Norbert Got)

Noi zicem: spune-mi ce faci in timpul liber, cum si cu cine si noi iti vom spune cine esti.

Va dorim o zi cat mai frumoasa si fiti 8timisti!

 

2 Comments

  1. Frumos titlu ai ales la acest articol.

  2. Epic Concept

    Da, melodios…

Leave a Reply