Bine v-am gasit !

 

Pentru primul nostru post, ne-am gandit ca ar trebui sa ne cunostem mai bine… asa ca mai intai haideti sa va introducem in viziunea noastra despre ce am numit noi Epic Concept.

Totul a pornit de la dorinta noastra personala de nou, cand satule de rutina jobului si de programul nostru repetitiv am inceput sa ne gandim la eternul si fascinantul “ce-ar fi daca…?” Eh… vorba ceea din basmele copilariei: “daca n-ar fi, nu s-ar mai povesti”, si, din fericire, noi chiar avem despre ce povesti cu voi.

Ne lamentam aproape zilnic, ne varsam off-urile in discutii inutile si banale de genul: “Tu nu ai vrea sa faci si altceva?” “BA da, dar ce? “” Nu stiu, orice altceva!” “Asa da!” “Pai, hai sa facem!” “Hai, dar ce?!” si uite asa ne invarteam intr-un cerc vicios, ne aflam intr-o bucla infinita, intr-o totala lipsa de idei, si, bineinteles, nu faceam absolut nimic concret….

Am pornit apoi sa ne gandim la tot ce am fi vrut sa intreprindem, dar nu am reusit pana atunci din lipsa de spatiu adecvat si timp. Cu alte cuvinte, am inceput sa facem o mica “revolutie” la nivel personal.

Ideea de a organiza activitati extra-job nu ne-a venit imediat, ci initial am cautat noi ocupatii placute si utile care sa ne scoata din rutina si sa ne ofere acel “ceva nou”.

Incetul cu incetul, ideea a inceput sa prinda contur, am continuat sa o slefuim, sa o definim, sa o dezvoltam si, treptat, ideea s-a trasformat intr-un “Concept Epic” pe care acum il promovam.

Suntem convinse ca foarte multi va regasiti in cele spuse mai sus, asa ca de ce sa nu pornim impreuna pe un drum frumos, un drum unde putinul nostru timp liber sa fie important, sa fie valorificat la maxim si sa adauge un strop de farmec vietii noastre cotidiene.

Voi ce faceti cu timpul liber sau cum ati vrea sa il umpleti?

Asteptam cu mare drag si real interes parerile si sugestiile voastre.

Va imbratisam amical si fiti cat mai 8imisti!

 

5 Comments

 1. antifascist action

  misto ideea am sa revin cu niste idei bafta in continuare

 2. invatat o multime

 3. Imi cer scuze daca s-a mentionat pe undeva si n-am observat:

  1) deadline pentru inscrieri este?
  2) costuri, sunt?

  Multumesc :)
  Anca

 4. 3 puncte în acest articol sunt fara îndoiala cele mai bune pe care le-am vazut vreodata.

 5. Eu nici macar nu stiu cum am ajuns aici, dar cred ca acest post a fost bun

Leave a Reply